Gasztronómiai kísérleteimről és élményeimről dióhéjban.

Viktor konyhája

Viktor konyhája

Boszorkányszigeti batyus halászlé

Fehértói halászcsárda

2016. augusztus 05. - V1ttori0

Tegnap két régi jó barátommal elugrottunk vacsorázni a Fehértói halászcsárdába, Szeged mellé. Csak ajánlani tudom, nagyon közel állt hozzám az általuk képviselt ízvilág, pár napon belül írok egy átfogóbb értékelést is az eddigi élményeimről, de elsőként szeretném megosztani veletek a fenti képet az…

Tovább

Garnéla, tigrisrák, kagyló olaszosan Megtekintés - recept

Végül elkészült a kép összeállításom recepttel. Most egy hozzávetőleges receptet adnék, a hozzávalók alapján mindenki el tud indulni, a pontos arányokat általában főzés közben állítom be. Köretként valamilyen frissebb salátát javaslok, de a receptjét hamarosan annak is…

Tovább
süti beállítások módosítása