Gasztronómiai kísérleteimről és élményeimről dióhéjban.

Viktor konyhája

Viktor konyhája

Cápa steak

2016. április 30. - V1ttori0

Egy éve készítettem ezt a finomságot, mert felfigyeltem egy csomag fagyasztott cápa steak húsra. Tudni kell rólam, hogy mindenféle tengeri élőlényt imádok.
2015-03-29_10_59_15.jpg
Hozzávalók:
  • 350 g cápa steak hús
  • 1.5 evőkanál oliva olaj
  • 1.5 evőkanál dijoni mustér
  • 3 evőkanál citromlé
  • 2 db aprított fokhagyma
  • 1 db aprított chilli
  • 1 teaéskanál só
  • 1 kévéskanál bors
  • 1 teáskanál oregano

Előkészítés:

  • összekeverjük a hozzávalókat és 2-3 órán át állni hagyjuk a hűtőben

2015-03-29_10_34_44.jpg

Elkészítés:

  • mindkét oldalon átsütjük és megpiritjuk, kb. 6-7 perc alatt

2015-03-29_10_36_07.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorkonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr328675786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása